Pekáče na pečení

Pekáče na pečení patří mezi často používané nádobí v kuchyni. Jsou ideální na pečení masa, zapékání těstovin, či jiných pokrmů připravovaných v troubě. Pekáče na pečení lze pořídit s poklopem, i bez poklopu. Pekáče z varného skla nepřijímají pachy a jsou odolné vůči kyselinám. Nerezové pekáče jsou díky materiálu vzhledově elegantní a snadno se čistí. Mezi odolné pekáče na pečení s nepřilnavým patří např. titanové pekáče, se kterými můžete vařit i na sporáku. Dle potřeb a možností můžete zkusit silikonové pekáče, litinové pekáče, smaltované pekáče nebo pekáče z keramiky, které vydrží i několik generací.

Jak si vybrat ? Základní typy pekáčů, Materiály a povrchy


/uploads/banners/varto/tefal.jpg
/uploads/banners/varto/tescoma.jpg