Kuchyňské nože

Kuchyňské nože jsou nezbytné kuchyňské nářadí, které používáme v kuchyni snad každý den.Nože nám slouží k oddělování, řezání a krájení potravin. Nepřeberné množství druhů nožů dává možnost opravdu širokého výběru. Nůž na zeleninu, nůž na sýr, kuchařský nůž, steakový nůž, nůž na máslo nebo univerzální nůž, to je jen krátký výčet druhů nožů, které lze snadno pořídit. Novinkou jsou antiadhezní nože nebo keramické nože, které vám dopřejí ještě komfortnější přípravu vašich oblíbených jídel. Keramické nože jsou ideální na krájení ovoce a zeleniny. Jejich hlavní výhodou je, že vydrží ostré po dlouhou dobu (až roky). Další nemalou výhodou je šetrnost ke krájeným pokrmům - ovoce nehnědne a neztrácí nutriční hodnoty. Obdobnou šetrnost ke krájeným potravinám projevují antiadhezní nože, na jejichž čepeli nic neulpí.


/uploads/banners/varto/tefal.jpg
/uploads/banners/varto/tescoma.jpg